Εργαστείτε στο Sigmalive

Στο Sigmalive αναζητούμε διαρκώς ανθρώπους με ικανότητες που θα μοιραστούν μαζί μας το ίδιο πάθος για ψηφιακή επικοινωνία. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν υψηλή κατανόηση της τεχνολογίας και ισχυρά εσωτερικά κίνητρα για δημιουργία και καινοτομία στο χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών και του διαδικτύου. Οι τομείς στους οποίους μπορείτε να εργαστείτε είναι:

– Δημοσιογράφοι

– Κειμενογράφοι

– Web Developers

– Δημιουργία Οπτικοακουστικού Περιεχομένου (Audio and Video Specialists)

– Digital Marketing

– Πωλήσεις ψηφιακών υπηρεσιών

Απαραίτητη προϋπόθεση η κατοχή πανεπιστημιακού τίτλου σχετικού με τον τομέα που επιθυμείτε να εργαστείτε. Στείλτε μας το βιογραφικό σας στο [email protected]

Πάρτε μια γεύση της δουλειάς

Για μας δεν είναι απλά μια … δουλειά!

Ακριβώς για αυτό το λόγο επενδύουμε στον άνθρωπο που παθιάζεται, που οραματίζεται και υλοποιεί. Έτσι, πιστεύουμε ότι οι συνεργάτες μας πρέπει να είναι τολμηροί και έτοιμοι να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Στο Sigmalive δημιουργούμε ένα περιβάλλον που ενισχύει τη διαρκή εκπαίδευση, ανάπτυξη αλλά και τη δημιουργικότητα. Άλλωστε, ο στόχος μας είναι να στηρίζουμε την καινοτομία ώστε να είμαστε όλοι περήφανοι για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.  Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους ο Οργανισμός μας παρέχει την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και απόφοιτους να μάθουν και να ωριμάσουν επαγγελματικά, σε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες στα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας αποτελούν σημαντικά κομμάτια της ομάδας του Sigmalive και παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας.  Οι ευκαιρίες που δίνουμε βοηθούν τους συμμετέχοντες να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα ώστε να ξεκινήσουν με τις καλύτερες προοπτικές για καριέρα στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Η θέσεις είναι πολύ περιορισμένες και η διάρκεια των προγραμμάτων τουλάχιστον δύο μήνες. Οι ειδικότητες στις οποίες μπορούν οι υποψήφιοι να ενταχθούν στα προγράμματα εργασιακής εμπειρίας είναι:

– Δημοσιογράφοι

– Κειμενογράφοι

– Web Developers

– Δημιουργία Οπτικοακουστικού Περιεχομένου (Audio/Video Specialists)

– Digital Marketing

– Πωλήσεις ψηφιακών υπηρεσιών

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]