Το Sportime με τις Κυπριακές ομάδες στα Ευρωπαικά Κύπελλα

Ξεκίνησε η πορεία των Κυπριακών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης και το Sportime μαζί με επιλεγμένους χορηγούς ακολουθούν τις ομάδες μας σε κάθε τους βήμα ενημερώνοντας τους φίλους και οπαδούς για όλα όσα συμβάινουν εντός και εκτός γηπέδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Παναγιώτη Λοιζίδη: [email protected] Τηλέφωνο: 22580681

H προβολή των χορηγών γίνεται με πολλούς τρόπους ώστε να συνδέεται πολλαπλά και ο χρήστης με το μήνυμα. Εμφάνιση μηνυμάτων, hashtags, social media, notifications, τηλεόραση, ραδιόφωνο και display advertising στο διαδίκτυο περιλαμβάνει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο προβολής σας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο χορηγός εμφανίζεται στη φωτογραφία του άρθρου του κάθε αγώνα (Desktop και App) και στα Push Notifications (mobile app) και Web Push (mobile και desktop) αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την επισκεψιμότητα του άρθρου (minimum 1 push notification ανά αγώνα για τουλάχιστον 15 αγώνες).

Δείτε πιο κάτω παραδείγματα από την υλοποίηση στους αγώνες του ΑΠΟΕΛ, της ΑΕΚ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Στην κεντρική σελίδα (Home Page) του sportime.com.cy εμφανίζεται το Live event του αγώνα με την αναφορά των χορηγών.

Sportime

Παράλληλα και καθόλη την διάρκεια των ευρωπαικών αγώνων το Live πρωθείται στο Slider του Sigmalive στη θέση των αθλητικών ειδήσεων.

Sigmalive

Οι πιο πάνω ενέργειες και με στόχο την όσο μεγαλύτερη προσέλκυση κοινού συνοδεύονται από Web Push στους browsers των χρηστών και push notification στο application του Sigmalive. Στο κείμενο αναφέρονται και οι χορηγοί.

Push Notification
Web Push στους browsers σε κινητά και desktop

To Sportime προσφέρει στα Live των αγώνων την interactive υπηρεσία όπου ο χρήστης μπορεί να σχολιάσει, να ρωτήσει τον δημοσιογράφο και να απαντήσει στους άλλους χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Τα σχόλια πριν δημοσιευθούν εγκρίνονται από τον δημοσιογράφο.

Πατήστε τη φωτογραφία να δείτε την διαδραστικότητα με τους χρήστες

Σε κάθε αγώνα γίνονται minimum Facebook live στο Facebook Page του Sportime, (κατά την αναχώρηση της ομάδας, ή την τελευταία συνέντευξη τύπου, την τελευταία προπόνηση, στην είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, στην συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα) όπου γίνεται γραπτή αναφορά στους Χορηγούς. Tα Facebook Live του Sportime γίνονται share και στο Facebook Page του Sigmalive

Πατήστε τη φωτογραφία για να δείτε το Facebook Live

Η κάλυψη συνοδεύεται από μια σειρά από προωθητικές ενέργειες με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τα όσα μπορεί να βιώσει μπαίνοντας στο sportime.com.cy

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Παναγιώτη Λοιζίδη: [email protected] Τηλέφωνο: 22580681

Τηλεοπτική προβολή στο ΣΙΓΜΑ

Τηλεοπτικά trailers διάρκειας 25 δευτερολέπτων στη τηλεόραση ΣΙΓΜΑ (Προβολή των Χορηγών στο trailer του Sportime.com.cy με λεκτική και οπτική αναφορά στο τέλος του τηλεοπτικού σποτ με δύο (2) σποτ ανά αγώνα για min 20 αγώνες).

Ραδιοφωνική προβολή στο Ράδιο ΠΡΩΤΟ

Ραδιοφωνικά trailers διάρκειας 25 δευτερολέπτων στο Ράδιο ΠΡΩΤΟ (Προβολή των Χορηγών στο trailer του Sportime.com.cy τα οποία θα μεταδίδονται κατά την διάρκεια του κάθε αγώνα (ΑΡΧΗ – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΤΕΛΟΣ)

Display Ads για τους χορηγούς

Leaderboard 970×180 & 245×90 pixels στη θέση Article A, σε όλη την αρθρογραφία του Sportime.com.cy, on rotation με άλλους δυο διαφημιζόμενους για την χρονική περίοδο δύο (2) μηνών.

Leaderboard 728×90 px στην θέση Α της κατηγορίας «Champions League & Europa League» του Sportime.com.cy, on rotation με άλλους δυο διαφημιζόμενους για την χρονική περίοδο δύο (2) μηνών.

Background Skins 120×600 px στο Sportime.com.cy για την χρονική περίοδο έξι (6) ημερών (Σε κάθε χορηγό ξεχωριστά).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Παναγιώτη Λοιζίδη: [email protected] Τηλέφωνο: 22580681